Wij zijn de Whisky Consultants

Leuker kunnen we het maken, en lekkerder ook!
Whisky is onze passie en die brengen we graag jouw huiskamer in.

Dion Hondeveld en Dennis Scholten - Whisky Consultants

Dion Hondeveld (links)

Mijn naam is Dion Hondeveld en ik ben 26 jaar. Ik ben werkzaam bij defensie en whisky is mijn grootste passie. Wat ooit begon met één fles Jack Daniels is ondertussen uitgegroeid tot een aardige collectie. Nog altijd verbaas ik me over nieuwe smaken en besef ik me dat je, wat whisky betreft, nooit uitgeleerd kan zijn. Ik kan urenlang discussiëren over deze bijzondere drank en vind het prachtig om mensen net zo enthousiast te maken over whisky als ik dat ben.

Dennis Scholten (rechts)

28 jaar oud, getrouwd, een lieve hond en in het dagelijks leven run ik een eigen bedrijf als (web) designer en ontwikkelaar. Mijn vrije tijd vul ik in met hardrock/heavy metal en het verzamelen, proeven en discussiëren over whisky. Altijd op zoek naar dé perfecte fles, struin ik het internet, proeverijen en slijters af. Mijn zolder is omgebouwd tot whisky walhalla en elke druppel die ik daar drink, noteer ik zorgvuldig. Inzichten en waarderingen veranderen nogal eens en hiermee weten Dion (mijn zwager) en ik eindeloos te discussiëren.

Veelal krijg ik vragen van vrienden of ik nog suggesties heb voor hun nieuwe aanschaf. Deze passie en kennis wil ik graag verder uitbreiden door proeverijen te organiseren voor andere beginnende en gevorderde liefhebbers in een relaxte sfeer.